Mail fra unoeuro

Tak til unoeuro for sponseringen af denne video – se sponsorer

Nu har jeg modtaget to emails fra unoeruo.

Mail nr. 1 – brugernavn og adgangskode til webhotellet

I den første mail er der en række grundoplysninger jeg skal bruge for at logge ind på webhotellets kontrolpanel.

Der er også andre koder, der skal bruges, hvis man bruger andre content management systermer end wordpress. De skal også bruges, hvis man manuelt vil foretage en specialinstallation af wordpress.

Den ønskede adresse AOWP.DK er endnu ikke klar, domænet skal først registreres hos DK-hostmaster, og jeg skal identificere mig selv som ejer af adressen.

Der er derfor adgang til webhotellet via en midlertidig adresse, og hvis jeg klikker på linket, kan jeg se at der ikke ligger noget indhold på siden.

Mail nr. 2 – bekræftelse af ejer

Den anden e-mail fra unoeuro, er en besked om at mit ønske til domænenavn er sendt videre til dk-hostmaster, og at jeg skal identificere mig som ejer af navnet.

Email fra dk-hostmaster kom umiddelbart efter, og i den er der en pdf fil med brugernavn og adgangskode til bekræftelse af domænenavnet.

Navnet skal bekræftes på selvbetjening.dk-hostmaster.dk

Her indsætes brugerid og adgangskoden fra pdf-filen

Adgangskoden må ikke beholdes, så der skal vælges en ny kode der skal overholde en række krav.

Efter login skal aowp.dk bekræftes.

Det skal bekræftes, at kontaktoplysninger er korrekte og der skal afgives accept af regler og vilkår for brug af domænenavnet.

Efter bekræftelse gives der besked til unoeuro om at domænenavnet er registreret, og adressen kan tilknyttes webhottellet.

Klar i løbet 30 minnutter

Det eneste der ligger på webhottellet, når domænenavnet og webhottellet er aktiveret, er en standardforside, hvor der står siden hostes af unoeuro.

Der kan gå 24 timer fra oprettelse af domænenavn, til webhotellet er i drift hos unoeoru (indholssponsor) men i de fleste tilfælde går det meget hurtigere – i dette tilfælde 30 minutter.